Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Letní čas, období táborů

Ms kraj - dětské tábory 

Prázdniny - volný čas pro radovánky, dovolené a také období dětských táborů. Nejen během školního roku se policejní preventisté věnují dětem prostřednictvím přednášek ve školních lavicích, ale i o prázdninách je navštěvují přímo na táborech. S dětmi si povídají o bezpečném chování venku i doma. Přiblíží jim práci policie a zábavnou formou obohatí o stále potřebné rady, aby byly připravené správně reagovat v nástrahách, které je mohou potkat v každodenním životě.

V rámci preventivních činností konaných v letních měsících navštívili policisté Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje dětské tábory, kde byla předvedena ukázka policejní práce a techniky. Děti si mohly vyzkoušet různé disciplíny, například chůzi se simulačními brýlemi, střílení na laserové střelnici, policejní fyzické testy na nečisto, ale také poznat, co obnáší práce kriminalistického technika.

Mladí táborníci si policejní návštěvu užívali a my mohli spojit příjemné s užitečným a touto hravou zábavou upozornit na různá úskalí, která se dají zvládnout, když ví „jak na to“ a zároveň se stát příkladem pro své kamarády i dospělé.

Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
oddělení prevence
nprap. Mgr. Bc. Lenka Stočes Hubertová

Odkazy do noveho okna

Bruntál

Bruntál 

Detailní náhled

Frýdek-Místek

Frýdek-Místek 

Detailní náhled

Nový Jičín (2)

Nový Jičín (2) 

Detailní náhled

Nový Jičín

Nový Jičín 

Detailní náhled

Ostrava (2)

Ostrava (2) 

Detailní náhled

Ostrava (3)

Ostrava (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem