Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Okradl ženu ve vlaku

LIBEREC - Zatím neznámý zloděj ukradl ženě tašku, kterou měla vedle sebe na sedadle ve vlaku. V ní měla poškozená všechny osobní věci a potřebné doklady od vozidla i s klíči. 

Po dlouhém pracovním dni nasedla v neděli večer 51letá žena do vagónu na vlakovém nádraží v Liberci a čekala na odjez vlaku. Vedle sebe si držela tašku, ve které měla svoje osobní věci, doklady k autu, peněženku a další věci.

Po chvíli se ve vagónu objevil muž, který ženě kabelku sebral a rychle s ní utíkal z vlaku ven. Žena za mužem běžela, a to podchodem ven z nádraží až do ulice 1. Máje, kde se ženě ztratil z dohledu.

Vzhledem k tomu, že byla noc, do tváře muži neviděla a vše se odehrálo velmi rychle, nestačila si žena příliš všimnout jeho podoby. Pouze uvedla, že se jednalo o štíhlého muže s krátkými vlasy.

Případem se již zabývají policisté z Obvodního oddělení Liberec centrum, a to pro trestný čin krádeže. Pokud se podaří zloděje dopadnout, hrozí mu obvinění z tohoto trestného činu a před soudem až dvouletý trest odnětí svobody.


mjr. Bc. Vlasta Suchánková
mluvčí KŘP Libereckého kraje
25. 6. 2013

vytisknout  e-mailem