Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Opatření v Harrachově

SEMILY - Sloužit budou společné hlídky. 

Tisíce lidí přijede o víkendu do Harrachova na Světový pohár v letech na lyžích.

Na zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti se bude v průběhu konání závodu Světového poháru v letech na lyžích podílet několik desítek vybraných policistů z celého Libereckého kraje a také několik policistů z Polské republiky.
Po zkušenostech z minulých let lze předpokládat, že ze strany některých neukázněných diváků dojde v souvislosti s konáním této sportovní akce k narušení veřejného pořádku. Proto bude cílem policie účinně omezit tyto negativní jevy.
     Dále nabádáme všechny návštěvníky, kteří přijedou automobilem, aby si ve svém vlastním zájmu řádně zajistili zaparkovaná vozidla a nenechávali v nich cenné věci. Je důležité mít i své osobní věci stále pod kontrolou a dávat si pozor na kapsáře. Pokud se i přes veškerou obezřetnost stane, že bude někdo okraden, je třeba neprodleně kontaktovat Policii ČR. V případě zásahu složek IZS žádáme diváky, aby vozidlům těchto složek umožnili rychlý a bezpečný průjezd.

V rámci dopravního opatření bude jednosměrný provoz na silnici č. III/01021 průjezd městem v úseku nádraží BUS pod křižovatku se silnicí č.I/10 (křižovatka “U Karolíny”). 
 Příjezd na centrální parkoviště povede po obchvatu Harrachova a bude označen jak ve směru od státní hranice, tak i od centra (křižovatka “U Karolíny”). Po úplném naplnění kapacity centrálního parkoviště bude k parkování vozidel návštěvníků sportovní akce sloužit silnice č. III/01023 (obchvat Harrachova) podélné parkování po jedné straně směrem od silnice č.I/10 až k centrálnímu parkovišti.
     Organizaci parkování vozidel na obchvatu Harrachova i na centrálním parkovišti bude zajišťovat pořadatelská služba.
 

por. Petr Kmínek
31. 1. 2013

vytisknout  e-mailem