Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

V ulici Kunratická se střetl s protijedoucím vozidlem a z místa nehody ujel. Dopravní policisté nyní hledají viníka.

LIBEREC - Dopravní policisté hledají řidiče, který v pondělí 9. prosince 2013 vjel v ulici Kunratická do protisměru a naboural protijedoucí vozidlo Suzuki Sx4 a z místa nehody ujel. Pomůžou jim s objasňováním nehody případaní svědci? 

Dopravní policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v pondělí 9. prosince 2013 v Liberci, na Kunratické ulici. Krátce před sedmou hodinou ranní jel touto ulicí ve směru od Jablonce nad Nisou do centra města řidič neznámého vozidla, který vjel na přímém úseku vozovky u restaurace "U Soukupů"  z nezjištěných příčin do protisměru. Zde se levým bokem střetl s protijedoucím vozidlem Suzuki Sx4 a následně z místa nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, které mu ukládá zákon. Řidička vozidla Suzuki neutrpěla při nehodě žádné zranění a na místě se podrobila orientační dechové zkoušce na alkohol přístrojem Dräger, jejíž výsledek byl negativní. Vzhledem k tomu, že řidič neznámého vozidla z místa nehody ujel, nemohli u něj policisté vyloučit alkohol či případné zranění.

V souvislosti s šetřením této dopravní nehody se policisté obracejí na případné svědky, aby se přihlásili na policii a pomohli tak policistům s jejím objasňováním. Informace je možné policistům sdělit na kterékoliv policejní služebně či prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát - Skupinu dopravních nehod tel.č. 974 466 251 nebo 974 466 250.

 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
13. prosince 2013

vytisknout  e-mailem