Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Při vážné dopravní nehodě u Jítravy zemřeli dva lidé

LIBERECKO - Tragická dopravní nehoda, při které přišli o život dva lidé a jeden člověk skončil v nemocnici, se stala krátce po druhé hodině odpoledne na silnici I. třídy č. 13 u Jítravy. 

Tragická dopravní nehoda, při níž vyhasly dva lidské životy a jeden člověk utrpěl středně těžké zranění, se stala dnes krátce po druhé hodině odpoledne na silnici I. třídy č. 13 ve směru od Liberce na Děčín, před obcí Jítrava. V klesání před Jítravou se střetlo dodávkové vozidlo s cisternou. Řidič dodávky jel ve směru od Liberce na Děčín, kdy zatím z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru a zde se čelně srazil s protijedoucí cisternou. Dvě osoby z dodávky na místě nehody zemřely a řidič z cisterny utrpěl středně těžké zranění, se kterým byl transportován do Krajské nemocnice Liberec, kde byl hospitalizován. Komunikace je v místě nehody uzavřena v obou směrech a policisté odklánějí dopravu přes Jítravu směr Hrádek nad Nisou. Na této trase máme v tuto chvíli hlášenou poruchu dvou kamionů, kteří zde blokují dopravu, a  proto bude nyní náhradní objízdná trasa přes obec Křížany. Hlavní komunikace č. 13 bude po dobu vyprošťovacích prací a dokumentace nehodového děje zcela uzavřena, a to až do večerních osmi hodin.

Příčina a okolnosti této tragické dopravní nehody budou předmětem dalšího šetření. Vyšetřování nehody a zadokumentování si převezme Služba kriminální policie a vyšetřování.


26.6.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Liberckého kraje, tisková mluvčí


AKTUALIZACE 27.6.2015

Na místě nehody zemřely dvě osoby z dodávky Ford Tranzit. Jednalo se o dva  muže ve věku 50 a 33 let. Komunikace byla zcela uzavřena až do večerních hodin, plně průjezdná byla až ve 20,40 hodin.


27.6.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

vytisknout  e-mailem