Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté tak trochu v jiné roli

LIBERECKO - Maloskalský festival se letos koná 18. července 2015 na Malé Skále. Hlavní manažerkou se pro letošní rok stala policistka z obvodního oddělení Liberec - Vesec Denisa Andělová. 

Hudební festival "Benátská noc" se do roku 2012 konal každoročně na Malé Skále. Poté, co se jeho místo konání přesunulo do areálu Vesec u Liberce, rozhodlo se vedení dobrovolných hasičů udělat si vlastní festiválek. První ročník hasiči zorganizovali na parkovišti u čerpací stanice na Malé Skále. Od roku 2013 si festival našel své místo na louce za stáčírnou vody. LIdé, kteří se podílejí na jeho organizaci, tomu věnují svůj volný čas a samozřejmě i bez nároku na honorář. Jedním z hlavních organizátorů této hudební akce je i policistka z obvodního oddělení Liberec - Vesec Denisa Andělová, která se pro letošní rok stala manažerkou jednodenního hudebního sletu na břehu Jizery. Pod jejím dohledem se oproti předešlým ročníkům změnila programová skladba, která cílí na širší spektrum posluchačů. "Jsme malý festival a nechceme si hrát na frajery" říká Denisa Andělová. Tato energická, mladá policistka se se stejným nadšením a nasazením ve své profesi věnuje kromě běžného výkonu služby na obvodním oddělení i preventivní činnosti. V rámci této činnosti velmi ráda navštěvuje školská i předškolská zařízení, kde s malými předškoláky a školáky diskutuje na různá témata.

Letošní Maloskalský festival se koná v sobotu 18. července 2015 na Malé Skále. Hlavní hvězdou festivalu je kapela Medvěd 009 z Úval u Prahy, která slaví již 20 let své existence. "Kluci mají rádi nezaměnitelnou atmosféru Suchých Skal a Pantheonu" říklá o jejich maloskalských zastaveních Andělová. V letošním roce bude hudební přehlídku doprovázet i program pro děti.
 

16.7.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem