Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloděj vykradl šatnu Městského stadionu

LIBEREC - Celkem sedm sportovců přišlo o své věci v sobotu 12. září 2015 odpoledne v šatně Městského stadionu v Liberci, ulici Jeronýmova. 

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Vápenka pátrají po neznámém pachateli, který v sobotu 12. září 2015 v odpoledních hodinách vykradl šatnu na Městském stadionu v ulici Jeronýmova v Liberci. Pachatel se do šatny vloupal v době mezi 14,00 a 15,00 hodinou, přičemž poškodil vstupní dveře šatny. V šatně následně bral, co mu pod ruku přišlo. Celkem připravil o věci sedm sportovců. Převážně si z jejich tašek a věcí bral peněženky, finanční hotovost, mobilní telefony, ale také osobní doklady, platební karty a karty na městskou hromadnou dopravu či mimoměstskou autobusovou dopravu. Mezi odcizenými mobilními telefony byly i celkem hodnotné kousky, jako například iPhone6 v hodnotě 20 tisíc korun. Pachatel tak způsobil nepříjemnosti a škodu sedmi sportovcům v celkové hodnotě převyšující částku 32 tisíc korun.

Policisté již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a uvítají jakékoliv poznatky občanů, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v okolí stadionu či přímo na něm. Informace k případu je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na obvodní oddělení Liberec - Vápenka. V případě, že se jim podaří případ objasnit a zahájit trestní stíhání proti konkrétní osobě, hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody. 


14.9.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem