Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Najdou se svědci a samotný viník dopravní nehody?

LIBEREC - V době od 1. do 2. července 2016 poškodil neznámý řidič na parkovací ploše za čerpací stanicí Mol v ulici v Cihelně nákladní soupravu tahač Scania s návěsem Kögel.  

V době od 13,10 hodin dne 1. července 2016 do 19,30 hodin dne 2. července 2016 poškodil v Liberci, ulici V Cihelně na parkovací ploše za čerpací stanicí Mol neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem zde zaparkovanou nákladní soupravu tahač Scania s návěsem Kögel. Tato nákladní souprava byla zaparkována přední částí směrem k silnici I. třídy č. 35. Neznámý řidič následně z místa nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. Na nákladní soupravě vznikla předběžná škoda 60 tisíc korun. Policisté nemohou z důvodu újezdu neznámého řidiče od nehody vyloučit, zda nebyl v době nehody pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. Rovněž nemohou vyloučit, zda nedošlo ke zranění osob v neznámém vozidle. 

Dopravní policisté nyní pátrají po nezodpovědném řidiči - viníkovi nehody. Zároveň se obracíme na případné svědky události, popřípadě na samotného viníka, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 577 nebo 974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení viníka. 


7.7.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem