Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Při nehodě u Rádla se těžce zranilo dítě

LIBERECKO - V sobotu 15. října 2016 se v odpoledních hodinách v obci Rádlo střetla dvě osobní vozidla. Nehoda si vyžádala jedno těžké zranění.  

V sobotu 15. října 2016 kolem druhé hodiny odpoledne vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala v obci Rádlo. Střetla se zde dvě osobní vozidla a nehoda si vyžádala jedno těžké zranění. Řidička cizí státní příslušnosti jela s osobním vozidlem Hyundai Atos po vedlejší komunikaci ve směru od Liberce na Jablonec nad Nisou a při odbočování vlevo na hlavní silnici nedala přednost vozidlu Land Rover SUV. Došlo tak ke střetu vozidel, jehož následkem bylo vozidlo Hyundai odraženo vlevo a narazilo dále do svodidel. 

Při nehodě byl těžce zraněn spolujezdec na předním sedadle ve vozidle Hyundai, nezletilý chlapec cizí státní příslušnosti, kterého musel z místa nehody s vážným poraněním transportovat do fakultní nemocnice v Praze vrtulník letecké záchranné služby. Oba dva řidiči vyvázli z nehody bez zranění. Policisté provedli u řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly v obou případech negativní. Na vozidlech vznikla předběžná škoda ve výši 252 tisíc korun.  


16.10.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem