Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Lidem není jedno, co se kolem nich děje. Také díky jejich spolupráci mohli policisté ve velmi krátké době objasnit hned tři případy

BENEŠOVSKO – Děkujeme všem, kteří se přihlásili a podali svá svědectví. 

Není to tak dlouho, co policisté zveřejnili tři případy trestné činnosti, které se týkaly vandalství, krádeže a fyzického napadení. Zároveň se obrátili na všechny spoluobčany o pomoc a spolupráci při pátrání po pachatelích těchto činů. Také díky nim se jim podařilo nashromáždit spoustu potřebných informací, které je ve velmi krátké době dovedly na stopu několika podezřelým osobám. Na případech pochopitelně i nadále intenzivně pracují a vypadá to, že všechny budou brzy objasněny.

Děkujeme všem, kteří se přihlásili a podali svá svědectví. Opět se tak ukázalo, že lidem není lhostejné, co se kolem nich děje. Tím, že budou více všímaví ke svému okolí, mohou přispět ke svému vlastnímu bezpečí. Také proto byl před nedávnou dobou odstartován projekt „Bezpečné město Benešov“, který nabízí spoustu informací nejen o chodu města, ale i o činnosti městské a státní policie. Zprávy se objevují také na Facebooku města Benešova, který sleduje velké množství občanů. Existují i webové stránky Policie ČR na adrese: policie.cz, kde lidé kromě potřebných kontaktů naleznou spoustu dalších informací, například o případech, kterými se policie zabývala či zabývá, různých preventivních projektech a prevenci jako takové, o náboru, apod.  

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
15. února 2017

 

vytisknout  e-mailem