Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Lidská hyena zaútočila

PLZEŇ - Pachatel využil toho, že seniorka upadla do bezvědomí. Místo, aby jí pomohl, odcizil jí kabelku a snubní prsten, který měla na prstu. 

     Policisté Obvodního oddělení Plzeň 2 pátrají po neznámém pachateli, který se dne 4. března tohoto roku dopustil nelidského, zavrženíhodného jednání. Když kolem půl desáté večer spatřil 64letou ženu, která právě procházela průchodem domu na náměstí Generála Píky u Suvorovovy ulice v Plzni, upadnout v  epileptickém záchvatu v bezvědomí na zem, kde chvíli ležela v bezvědomí, místo poskytnutí první pomoci jí okradl. Z místa si odnesl ženinu kabelku s řadou drobných věcí běžné denní potřeby, ale především peněženkou s osobními doklady a finanční hotovostí 250 korun. Navíc se neštítil bezbranné nemocné ženě stáhnout z prstu ruky zlatý snubní prsten. S lupem pak odešel pryč.  
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří byli svědky předmětné události nebo v uvedené době na popsaném místě či jeho okolí spatřili jakoukoli podezřelou osobu nebo si všimli jakéhokoli podezřelého chování, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.
 
por. Ing. Hana Štefflová
1. dubna 2015
   

vytisknout  e-mailem