Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupež

Tábor – Sezimovo Ústí – Přepadl servírku. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Krátce před pátou hodinou včerejšího rána bylo táborské policii oznámeno spáchání loupežného přepadení. Dle zjištěných skutečností mělo k vlastnímu skutku dojít okolo půl jedné hodiny po půlnoci, kdy do již liduprázdné restaurace Pod Vrbou na ulici 9. května v Sezimově Ústí II přišel muž a zeptal se zde již uklízející servírky, zda ho ještě obslouží. Dostal zamítavou odpověď s tím, že nedaleko má k dispozici otevřený nonstop. Muž měl odejít ke dveřím a servírka mu již nevěnovala pozornost. Poté ucítila ránu zezadu do hlavy. Z útoku se probrala až po čtvrté hodině ranní, kdy zjistila, že byla okradena o tržbu v řádu několika tisíců korun.
Na místo se okamžitě dostavili policisté místního obvodního oddělení, následováni výjezdovou skupinou táborských kriminalistů. Na místo byla rovněž povolána ZZS, která poškozenou převezla k dalšímu vyšetření do nemocnice.
Dle výpovědi poškozené by pachatelem měl být muž ve věku asi 35 let, statné, asi 180 cm vysoké postavy, krátkých, světlých vlasů. Oblečen byl do světle modrých kostkovaných kraťasů a bílého trička. Markantním znakem obličeje byla náušnice ve tvaru kruhu v pravém uchu.
I přes časovou prodlevu policisté na místě i v širokém okolí provedli řadu úkonů a opatření. Na případu dále intenzivně pracují. Pachateli hrozí trest odnětí svobody na dobu dvou až 10 let.
Žádáme tímto každého, kdo se v době od půlnoci do přibližně jedné hodiny po půlnoci z 16. na 17. června 2013 pohyboval v okolí restaurace Pod Vrbou na ulici 9. května v Sezimově Ústí II a mohl si v souvislosti s uvedeným případem všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, případně by poznal výše popsaného muže, aby své informace předal policistům sezimovoústeckého oddělení na telefonním čísle 974 238 730 či táborským kriminalistům cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
18. června 2013  

vytisknout  e-mailem