Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupež

KARLOVY VARY – Kriminalisté hledají muže a ženu. 

Karlovarští kriminalisté vyšetřují případ zvlášť závažného zločinu loupeže. Doposud neznámí pachatelé dne 09.06.2013 kolem 12:00 hodiny na pozemní komunikaci vedoucí z Toužimi do Teplé na křižovatce s odbočující silnicí na Kladruby u autobusové zastávky "Teplá, Kladruby, rozcestí" přepadli a okradli šestatřicetiletého muže.
 
Tohoto neznámá žena stojící na krajnici máváním zastavila. Poté co muž zajel ke krajnici, se ho neznámá žena zeptala, jestli jí může pomoct s defektem kola na autě.
 
Po vystoupení z vozu byl muž fyzicky napaden nezjištěným mužem, který po něm pak požadoval vydání finanční hotovosti, kterou mu poškozený následně z obavy z dalšího fyzického napadání vydal. Muž a žena pak z místa odjeli ve vozidle Škoda Felicia, které měl řídit další neznámý muž.
 
Kriminalisté zjistili, že by se mělo jednat o osobní vozidlo Škoda Felicia combi, barvy vínové (tmavé) možná metalízy, vozidlo bylo bez registrační značky, zadní páté dveře byly prorezavělé a přední maska vozidla staršího typu.
 
Ženu ve věku kolem 30 až 35 let se světlé pleti, vlasy měla do culíku, a byly barvy špinavá blond, s možným melírem. Vlasy měla žena stáhnuté dozadu, a asi dlouhé po ramena. Vysoká byla přibližně 160 až 170 cm,  drobné až hubené postavy s možným těhotenským břichem. Na sobě měla upnuté minišaty nezjištěné barvy. Žena mluvila plynule česky bez přízvuku.
 
Útočník byl ve věku kolem 35 let, mohutné postavy vysoké asi 180 cm a měl silné ruce. Na hlavě měl černé, krátké, vlnité vlasy a stejně tmavý měl i plnovous. Oblečen byl do světle modrých kalhot a košile s krátkým rukávem s kostkovaným vzorem, modrozelené barvy.  Na krku měl mohutný stříbrný řetěz.
 
Karlovarští kriminalisté přijmou jakoukoliv informaci k ženě nebo muži na telefonním čísle 158.
 
 
 
 
por. Ing. Pavel Valenta
10.06.2013
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem