Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupež

KARLOVY VARY - Při kontrole si měnil jméno 

Ostrovští policisté v nočních hodinách posledního dne měsíce října, zastavili při dopravní kontrole v Ostrově na ulici Krušnohorská osobní vozidlo Škoda Felicia, ve které byla skupinka tří mužů. Během kontroly a ověřování totožnosti osádky vozidla spolujezdec několikrát změnil jméno. Při jeho posledním tvrzení jména se dal před policisty na útěk. Ti muže pronásledovali ulicí Dukelských Hrdinů, Odborů až do ulice Krušnohorská, kde muže ve spolupráci se strážníky zadrželi. Na policejní služebně pak zjistili, že se jedná o hledaného mladistvého muže, který se měl na Karlovarsku dopustit zvlášť závažné trestné činnosti.
 
Kriminalisté pak mladistvého muže obvinili ze spáchání dvojnásobného zvlášť závažného provinění loupeže a provinění vydírání. Hledaný měl v Ostrově v několika případech požadovat vydání věcí za použití násilí.
 
Policejní vyšetřovatel pak mladistvého zadržel na základě předchozího souhlasu státního zástupce, kterému bude dán podnět k vydání návrhu na vzetí mladistvého obviněného muže do vazby.
 
Dnešního dne soudce Okresního soudu v Karlových Varech na mladistvého uvalil vazbu. Další informace k případu s ohledem na věk pachatele nebudeme poskytovat.
 
por. Ing. Pavel Valenta
02.11.2012

vytisknout  e-mailem