Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež

Kriminalisté pátrají po muži, který přepadl obchod s potravinami. 

Ve středu 25. února krátce po 20 hodině vstoupil do jedné z prodejen potravin v Praze 4 na ulici Nuselská zatím neznámý muž, který prodejnu přepadl. Konkrétně přistoupil k ženě za pokladnou a pod slovní pohrůžkou, aby přepadená otevřela pokladnu, vyžadoval vydání peněz. Toto doprovázel gestem míření rukou pod oděv, čímž naznačoval, že má v kapse bundy zbraň. Na to konto poškozená v obavě o svůj život a zdraví otevřela zásuvku pokladny, ze které pachatel odcizil bankovky v celkové hodnotě několika tisíc korun. Následně muž z prodejny odešel neznámo kam.

Popis: Muž ve věku mezi 35 až 40 lety, vysoký 175 až 180 centimetrů, silné postavy. Měl kulatý obličej tmavší pleti, tmavé vlasy s čelní pleší a mluvil česky bez přízvuku. Oblečený byl do černé slabší šusťákové bundy.
 
Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu nyní po muži, kterého zachytili bezpečnostní kamery, pátrají a žádají veřejnost o pomoc s ustanovením jeho identity. Jestliže muže na záběrech poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158.
 
V případě dopadení a odsouzení pachateli za trestný čin loupež hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
 
por. Bc. Jan Daněk – 27. 2. 2015

vytisknout  e-mailem