Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupež a krádež

KARLOVY VARY - Loupež a krádež  

Loupež a krádež
Karlovarští kriminalisté obvinili třicetiletého muže z Karlových Varů ze spáchání přečinu krádeže a zvlášť závažného zločinu loupeže. Krádeže se měl dopustit v říjnu 2012 v ulici Na Vyhlídce, kde v prodejně potravin, využil nepozornosti pokladní, které odcizil přepravku s různými druhy cigaret. V dalším případě si obviněný troufl na loupež. V ulici Jaltská měl v prodejně květin, za užití lsti odlákat prodavačku do chladící místnosti, kde ji pak uzamkl a z prodejny odcizil nalezenou finanční hotovost.
 
Další dva případy šetří policisté z Karlových Varů, od kterých si třicetiletý muž vyslechl sdělení podezření z krádeže. Na ulici T. G. Masaryka v prodejně s drogistickým zbožím měl odcizit z prodejního regálu věci v hodnotě přesahující 3 tisíce korun. Ty si uschoval pod své oblečení a odešel z prodejny bez zaplacení. V dalším případě měl chuť na alkohol. Na ulici Vítězná v prodejně smíšeného zboží měl odcizit z regálu několik láhví alkoholu různých značek v hodnotě přesahující jeden tisíc korun.
 
Muž se krádeží měl dopustit i přesto, že byl za takový čin odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech k trestu odnětí svobody.
 
por. Ing. Pavel Valenta
29.01.2013

vytisknout  e-mailem