Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež a znásilnění

Policisté dopadli podezřelého muže bez domova na Praze 8.  

V sobotu 5. února 2011 kolem šesté hodiny večerní přistoupil na Praze 8 mezi ulicemi Voctářova a Chocholouškova třicetiletý muž k mladé ženě a pod pohrůžkou použití nože po ní požadoval vydání finanční hotovosti na obstarání drogy pervitin. Slovensky hovořící muž ženě odcizil bankovku v hodnotě pět set korun a poté se po ní domáhal pohlavního uspokojení. Atraktivní žena z obavy o svůj život byla nucena muži vyhovět, pachatel však poté z místa utekl neznámo kam. I přes nasazení služebního psa se ale policistům nepodařilo pachatele dopadnout. Kriminalisté se proto museli spolehnout na osobní a místní znalosti a zkušenosti, což jim přineslo v krátké době pozitivní výsledky.
Pražští kriminalisté třetího pražského obvodu z oddělení mravnosti ve spolupráci s místním oddělením Libeň po měsíční usilovné práci podezřelou osobu zadrželi a umístili do policejní cely s návrhem na vzetí do vazby. Muž nyní čelí obvinění z trestného činu loupeže a znásilnění, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
Tato osoba má podle kriminalistů na svědomí více skutků podobného charakteru, obracíme se proto nejen na svědky této události, ale popřípadě i na další poškozené, aby kontaktovali tísňovou linku 158 nebo nejbližší služebnu Policie ČR.
 
nprap. Jana Rösslerová 8. 3. 2011
Odkazy do noveho okna

Identikit I

Identikit I 

Detailní náhled

Identikit II

Identikit II 

Detailní náhled

Zajištěné věci

Zajištěné věci 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem