Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Loupež na parkovišti

JABLONEC N.N.- Žena utekla před pachatelem z vozidla. 

V pátek 22. června v 10.45 došlo na parkovišti u obchodního centra v ulici Želivského v Jablonci n.N. k loupeži. Neznámý pachatel zneužil chvilky, kdy se 47letá žena chystala odjet z parkoviště s vozidlem značky Nissan Qashgai. Pachatel nepozorovaně otevřel dveře u spolujezdce, nasedl do vozidla a ženě k obličeji přiložil pepřový sprej se slovy, ať rychle odjede. Žena v obavě o své zdraví, vyskočila z vozidla a křičela o pomoc. Pachatel přesedl na místo řidiče a s vozidlem odjel. Spolu s vozidlem přišla žena o nákup, peníze, mobil a doklady, vše v hodnotě 400 000 Kč.

K popisu pachatele víme, že se jednalo o muže ve věku 50 – 60 let, který byl hubené 180 cm vysoké postavy, měl hubený podlouhlý obličej, byl opálený, mluvil česky hlubším hlasem a na rukou měl vystouplé žíly. Oblečen byl do trika či košile s krátkým rukávem, plátěných kalhot a kšiltovky stažené do očí. Policisté okamžitě vyhlásili pátrání po vozidle a případ šetří pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže, za což může být pachatel potrestán až desetiletým trestem odnětí svobody.

Policisté žádají případné svědky události, aby svá svědectví předali na nejbližší policejní oddělení nebo přímo na linku tísňového volání 158.
Děkujeme.

por.Mgr.Ludmila Knopová
25. června 2012
tel. 724 179 464
email: tiskova.liberec@email.cz

vytisknout  e-mailem