Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupež na poště

Olomoucko - Tvrdil, že má zbraň  

Včera dopoledne došlo k loupežnému přepadení na poště v obci Příkazy. Kolem 10 hodiny vstoupil do pobočky muž, který držel v levé ruce peněženku a pravou měl v kapse kraťasů. Pracovnici sdělil, že má u sebe zbraň a že mu má vydat peníze, které prý stejně nejsou její. Žena v obavě o své zdraví a život pachateli vydala finanční hotovost v desítkách tisíc korun. Muž pak z místa utekl neznámo kam. Nyní je podezřelý ze spáchání zločinu Loupež a hrozí mu trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do desíti let. 

Popis pachatele: Jednalo se o muže ve věku 25-30 let, vysokého kolem 170 cm, střední postavy. Měl černé kratší vlasy, hodně opálený od slunce, oblečen do bílého nátělníku a károvaných zeleno-bílých kraťasů.

Hledáme svědky výše uvedeného loupežného přepadení, kteří by mohli pomoci objasnit jeho okolnosti a zjistit totožnost neznámého pachatele.

Se svými informacemi se můžete přihlásit na telefony 974 766 310 nebo linku 158. Také se můžete osobně dostavit na územní odbor SKPV se sídlem na Žižkově náměstí v Olomouci.

por. Mgr. Bc. Marie Štrbákovoá, DiS.

24. 7. 2013

vytisknout  e-mailem