Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež na ulici

Poškozeného přepadl na ulici útočník, který byl ve společnosti dalších tří mužů. 

V sobotu 13. dubna hodinu po půlnoci zatím neznámý pachatel přepadl muže, který seděl na lavičce nedaleko zastávky Dvorce na Modřanské ulici v Praze 4.  Podezřelý k poškozenému přistoupil a pokusil se mu ze zadní kapsy kalhot vytáhnout peněženku. Když se poškozený ohradil a začal se bránit, tak na něj agresor zaútočil. Několikrát ho udeřil pěstí do obličeje, až poškozený upadl na zem, kde agresor v útoku pokračoval, až se mu povedlo peněženku získat. Při útoku došlo ke zranění poškozeného v podobě fraktury obličejové kosti.

Prováděným šetřením bylo zjištěno, že při přepadení útočníkovi asistovali další tři muži, kdy všichni byli ve věku 25 - 30 let. Muži hovořili nejspíš ukrajinsky nebo rusky a na sobě měli sportovní oblečení. Všichni se měli v minulosti pohybovat v okolí Branické ulice.

Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Jestliže některého z mužů na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 23. 4. 2019

vytisknout  e-mailem