Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupež - policisté hledají svědky

Český Krumlov - Včera, v pondělí 31. srpna 2009 odpoledne, kolem půl třetí, došlo na kruhovém objezdu na sídlišti Mír v Českém Krumlově k loupežnému přepadení. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Neznámý mladík vstoupil u vjezdu na kruhový objezd (ze strany od obchodní zóny) do cesty řidičce vozidla Škoda Fabia Combi, a ta byla nucena vozidlo zastavit. V tu chvíli přistoupil ke dveřím spolujezdce druhý neznámý mladík, dveře otevřel a snažil se ženě odcizit kabelku, ve které byla uložena hotovost poškozené a tržba, kterou žena právě odvážela. Poškozená držela kabelku oběma rukama, mladík se s ní přetahoval a následně vytáhl neznámý předmět, kterým způsobil ženě na pravém předloktí ruky tři řezné rány o délce 6 - 17 cm. V důsledku toho poškozená kabelku pustila a oba mladíci i s odcizenou kabelkou utekli směrem do sídliště Mír v Českém Krumlově.
 
Částka, kterou mladíci odcizili je v řádu desítek tisíc korun.
 
Zda šlo o náhodu nebo zda mladíci na ženu s tržbou čekali, to je nyní v šetření českokrumlovských kriminalistů. Ti mají k dispozici sestavený obrázek jednoho z mladíků a zároveň žádají o pomoc případné svědky celé události, aby se přihlásili na číslo 974 232 320 nebo na linku 158a předali kriminalistům veškeré informace, které by mohly pomoci pachatele dopadnout.
 
Za pomoc policisté předem děkují.
 
Pachatel loupeže z 31.8.2009.JPGPachatel loupeže z 31.8.2009.JPG
 
 
por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem