Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež v baru

V pátek dne 21. října v časných ranních hodinách došlo v herně baru na Plzeňské ulici k loupežnému přepadení. Pachatel policii prozatím uniká.  

Do provozovny vstoupil neznámý muž krátce před šestou hodinou ranní. S nožem v ruce začal ohrožovat šestačtyřicetiletou barmanku a požadoval po ní vydání peněz. V průběhu přepadení se choval agresivně, jeho jednání bylo velmi důrazné. S několika desítkami tisíc korun poté z místa činu utekl. Žena vyvázla naštěstí nezraněna. Utrpěla ale silný šok a musela proto vyhledat pomoc psychologa.
 
Případem se zabývají kriminalisté Obvodního ředitelství policie Praha II, kteří nyní pátrají po muži středního věku, hubené, přibližně 180 cm vysoké postavy. V době činu byl oblečen celý v černém. Obličej si maskoval černou šálou a na hlavě měl čepici a kapuci. Na rukou měl černé rukavice. S sebou měl bílou igelitovou tašku. Byl ozbrojen nožem. Hovořil česky se silným cizojazyčným přízvukem.
 
Policie v této souvislosti přivítá jakékoliv informace, které by mohly vést k vypátrání tohoto neznámého muže. Případné poznatky přijmou operátoři na lince 158.
 
Kpt. Bc. Eva Stulíková 21.10.2011
 
 
Odkazy do noveho okna

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem