Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupež v herně

PROSTĚJOV - Na obsluhu namířil krátkou střelnou zbraň. Hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody.  

V pondělí 28. dubna kolem půl třetí v noci došlo k loupežnému přepadení jedné z heren na ulici Kostelecké v Prostějově. Do herny vběhl neznámý maskovaný pachatel, který v jedné ruce držel krátkou střelnou zbraň a ve druhé igelitovou tašku. Přistoupil k baru, tašku hodil na barový pult, na obsluhu mířil zbraní a se slovy „ Dej mi peníze“ po ní požadoval vydání číšnického fleku. Žena mu z obavy o život a zdraví číšnický flek se zhruba 18 tisíci korunami vydala. Neznámý muž poté s lupem z herny utekl neznámo kam. Ke zranění obsluhy nedošlo. Prostějovští kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Na případu intenzivně pracují a po pachateli pátrají.
 
Podle získaného popisu se mělo jednat o muže ve věku mezi 25-30 lety, vysokého mezi 170 – 180 cm, štíhlé postavy. Na sobě měl jarní bundu – buď šedočerné nebo modročerné barvy, na rukou tmavé rukavice,černé sportovní kalhoty a na hlavě černou kuklu s otvory pro oči. Mluvil plynule česky. V ruce držel krátkou střelnou zbraň stříbrné barvy.  
 
Prostějovští kriminalisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pachateli tohoto loupežného přepadení. Jakékoliv informace, které by mohly pomoci k objasnění případu a dopadení pachatele mohou občané sdělit na SKPV OOK Prostějov, telefon 974 781 336, buď osobně nebo telefonicky, případě kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158.
 
Za spolupráci předem děkujeme.
 

por. Mgr. Irena Urbánková

7.5.2014

Odkazy do noveho okna

LP herna PV

LP herna PV  

Detailní náhled

LP herna PV

LP herna PV  

Detailní náhled

LP herna PV

LP herna PV  

Detailní náhled

LP herna PV

LP herna PV  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem