Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Loupež v herně ve Fulneku

Policisté pátrají po pachateli loupeže ve Fulneku na Novojičínsku. 

V pátek 26. června dvě hodiny po půlnoci došlo v jedné z heren ve Fulneku na ulici Kledenského k loupežnému přepadení. Neznámý maskovaný muž vešel do herny, kde nebyl v té době žádný z hostů. Následně přistoupil k servírce, které přiložil ke krku nůž a vyžadoval vydání finanční hotovosti. Po vydání tržby ji odstrčil a z herny utekl. Podle zjištěných informací měl pachatel nastoupit před hernou do přistaveného vozidla a z místa ujel. Pachatel si z loupeže odnesl řádově desítky tisíc korun. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.
Policisté po pachateli loupeže usilovně pátrají a žádají občany o spolupráci k jeho dopadení. Veškeré informace k pachateli, pohybu osob či podezřelého vozidla v místě loupeže, mohou občané sdělit na kterékoliv policejní služebně nebo na bezplatné lince 158.


Stalo se …


Na překladišti po povodních nalezli munici

V sobotu 27. června v odpoledních hodinách bylo policistům nahlášeno, že na překladišti odpadu po povodních v areálu Zemědělského družstva Mořkov byla nalezena munice. Jednalo se o dva kusy dělostřeleckých granátů, ráže 115 milimetrů. Téhož dne si munici převzal pyrotechnik a odvezl k její likvidaci.


Vandal postříkal odstavenou vlakovou soupravu

V noci na 27. června na nádraží Českých drah v Hostašovicích postříkla barvou neznámý pachatel odstavenou vlakovou soupravu RegioNova. Pachatel barevnými spreji postříkal pravou stranu vlakové soupravy. Způsobena škoda byla předběžně vyčíslena na pět tisíc korun. Policisté po pachateli trestného činu poškozování cizí věci usilovně pátrají.


Řidička nadýchala téměř dvě a půl promile

V pátek 26. června ve večerních hodinách jela ve Studénce s osobním vozidlem Škoda Felicia místní (40) žena. Řidička na ulici Nádražní (silnice mezi vlakovým nádražím a sladkou dírou) s vozidlem sjela z pozemní komunikace a uvízla v příkopě, kde byla následně kontrolována policejní hlídkou. Při kontrole vyšlo najevo, že vozidlo řídila pod vlivem návykové látky. Následnou dechovou zkouškou ji byla naměřena hodnota 2,44 promile alkoholu v dechu. Žena se podrobila odběru krve a ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení směřující k objasnění a prověření skutečností důvodně nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Ke zranění osob nedošlo a škoda na vozidle nevznikla.

vytisknout  e-mailem