Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Loupež v přerovské herně

Pachatel byl ozbrojen a nastříkal obsluze do očí slzný plyn 

Dnes (27.1.2009) v 02.15 hod. vešel do baru Meloun na ul. Brabansko v Přerově neznámý maskovaný pachatel a přistoupil k barovému pultu. Byl ozbrojen, kdy v pravé ruce držel krátkou střelnou zbraň a v levé ruce slzotvorný sprej. Přiblížil se k servírce na vzdálenost cca 1 metr a nastříkal jí do očí slzný plyn. Následně jí řekl „dej mi peníze“ a přitom na ni neustále mířil. Pod hrozbou použití zbraně ji donutil k vydání číšnického fleku s hotovostí 5000 Kč. Poté chtěl další peníze z trezoru, které mu však žena nevydala. Poté z místa utekl. 

Popis pachatele : Muž střední postavy, výšky 160 - 170 cm, měl na sobě tmavou bundu, přes obličej černou kuklu a kapuci přetaženou přes hlavu. Mluvil česky bez cizího přízvuku a podle hlasu se mělo jednat o mladšího muže asi 25-30 let.

Chtěli bychom požádat občany o pomoc při objasnění případu. Pokud se někdo v danou dobu nacházel poblíž uvedené herny a všimnul si zde pohybu výše popsané osoby příp. zaregistroval odjezd vozidla, aby své poznatky sdělil na kterékoliv policejní sližebně nebo na linku 158 příp. mobil 602 161 750.  

vytisknout  e-mailem