Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

Tábor – Bechyně – S nožem v ruce na benzinové čerpací stanici. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po pachateli, který krátce po půl deváté hodině večerní včerejšího dne (31. 1. 2013) přepadl benzinovou čerpací stanici, nacházející se v blízkosti křižovatky ulic U Vodojemu a Za Trubným v Bechyni. Pod hrozbou použití nože, kterým mířil na hruď zde obsluhující ženy, ji přinutil k odstoupení od pokladny, ze které odcizil finanční částku v řádu několika tisíců korun. Následně z prodejny odešel, zřejmě do ulice U Vodojemu, směrem na Opařany. Ke zranění obsluhy naštěstí nedošlo.
Dle zjištěných skutečností by pachatelem mohl být mladík ve věku přibližně 20 – 25 let, nápadně štíhlé, asi 180 cm vysoké postavy. Oblečen byl do tmavé bundy a riflových kalhot, v době přepadení se maskoval přes hlavu přetaženou kapucí a šátkem přes obličej. Mluvil česky, bez cizího přízvuku. Po pachateli pátrají ve spolupráci s táborskými kriminalisty policisté místního obvodního oddělení. V případě jeho dopadení mu hrozí trest odnětí svobody na dobu dvou až deseti let. 
Žádáme tímto každého, kdo by mohl k uvedenému skutku poskytnout jakékoliv další informace, ať již z místa či přilehlého okolí spáchaného činu, případě mohl uvedeného večera zaznamenat výskyt podezřelého mladíka v místních barech, restauracích či hernách, aby své informace neprodleně předal policistům místního obvodního oddělení na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka, na telefonním čísle 974 238 750 či prostřednictvím policejní linky číslo 158. Děkujeme.      
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
1. února 2013
 
 

vytisknout  e-mailem