Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupežné přepadení

KARLOVY VARY - Vzal ženě kabelku 

Neznámý pachatel
Policisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který dne 21. 9. 2011 kolem 10:30 hodin v Karlových Varech v ulici Kolmá zezadu přistoupil k poškozené ženě a chtěl ji vzít kabelku, kterou držela v ruce. Muž se s ženou o kabelku přetahoval, až oba upadli na zem. Následně pachatel ženě šlápl do slabin a vytrhl jí kabelku z ruky, kterou si okamžitě uschoval do bílé papírové tašky. Poté se dal na útek směrem dolů ulicí Kolmá. Žena začala volat o pomoc, uslyšel ji pár turistů. Když se k nim pachatel přiblížil, změnil směr, ale i přesto byl turistou zadržen. Poté mu odebral pár turistů odcizenou kabelku. Ve chvíli nepozornosti se pachatel vytrhl a z místa utekl směrem ke kostelu sv. Máří Magdalény. Poškozená utrpěla lehké zranění. Jednáním pachatele došlo k poškození lahvičky s parfémem a ztrátě jedné náušnice. Škoda doposud nebyla vyčíslena.
 
Popis pachatele: muž ve věku kolem 30 let,  je 180 až 185 cm vysoké a hodně štíhlé postavy, má krátké světle hnědé vlasy, větší nos, podlouhlý obličej s vousy tzv. strniště, vzhledově zanedbaný, mluvil rusky s akcentem, jinak bez dalších zvláštních znamení či markantů.
 
Popis oděvu:  Muž měl na sobě světlé kalhoty, tmavě hnědou bundu – pod zadek a na hlavě měl černou čepici  (nešlo o kšiltovku).
 
Policie pachateli pátrá. Pokud máte jakékoli bližší informace o osobě pachatele obraťte se na policii na tel. č. 974 366 345 nebo zavolejte na bezplatnou telefonní linku 158.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
24. září 2011
Odkazy do noveho okna

Neznámý pachatel

Neznámý pachatel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem