Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežné přepadení

Kriminalisté pátrají po muži podezřelém z loupeže. Neznáte ho? 

Od poloviny dubna tohoto roku pracují kriminalisté třetího policejního obvodu na objasnění případu loupežného přepadení, které se odehrálo mezi Poštovskou ulicí a ulicí Pod strojírnami v Praze 9. Dva muži tam chvíli před třiadvacátou hodinou bezdůvodně napadli pěstmi jednašedesátiletého muže, který šel kolem nich po chodníku. Poté co v důsledku úderů spadl na zem, do něj ještě kopali a křičeli, aby jim dal peníze. To však muž již nestihl, neboť upadl do bezvědomí. Násilníci mu nakonec žádné peníze neodcizili, nicméně poškozenému útokem způsobili vážná zranění v obličeji.

Jednoho z agresorů se kriminalistům podařilo vypátrat a v současné době je za uvedený čin stíhán vazebně. Celou dobu kriminalisté pátrají i po druhém z útočníků a v minulých dnech se jim na základě vyšetřování případu podařilo získat jeho fotografii. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158.

Na obrázku je vidět ještě další muž spolu s podezřelým, který s případem pravděpodobně nemá nic společného. Nicméně je předpoklad, že by podezřelého mohl znát. V případě, že muže na obrázku poznáváte, kontaktujte linku 158.

Za trestný čin loupež hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

prap. Mgr. Jan Rybanský- 26. července 2017

Odkazy do noveho okna

podezřelý

podezřelý  

Detailní náhled

podezřelý 1

podezřelý 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem