Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení

Zatím neznámý pachatel s nožem v ruce přepadl na Mělníku chodce 

 

      Osmnáctiletý muž procházel dne 8. března 2009 po dvacáté hodině ulicí Pražská na Mělníku. Znenadání k němu přistoupil zatím neznámý pachatel, který se ho zeptal, zda nemá drobné. Když mu poškozený sdělil zápornou odpověď, pachatel vytáhl zpod bundy nůž, který namířil na poškozeného a vyzval ho, aby mu vydal peněženku. Poškozený mu odvětil, že mu ji nedá a z místa incidentu utekl. Ke zranění osob nedošlo.

     Poškozený k popisu pachatele uvedl, že se jednalo o muže vysokého cca 180 cm, stáří kolem 35 let, střední postavy, který jevil známky podnapilosti. V době incidentu byl neznámý muž oblečen do černé šusťákové bundy, kapuci přes hlavu a tmavě modrých jeansů. Na bradě měl černé vousy, světlou pleť a mluvil česky bez přízvuku. Bližší popis nebyl zjištěn. Poškozený popsal útočníkův nůž jako lovecký s čepelí asi 10-15 cm.

      Mělničtí policisté věc šetří jako podezření z trestného činu loupeže. V současné době po pachateli skutku intenzivně pátrají a žádají občany, kteří se v době činu pohybovali v okolí nebo jim popis pachatele někoho připomíná, aby své informace předali na nejbližší oddělení PČR nebo linku 158.



vytisknout  e-mailem