Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

České Budějovice - Brzký čtyřicátník pravděpodobně pozná vazební celu zevnitř. Má pravděpodobně na svědomí loupež a krádeže v Českých Budějovicích. 

Loupežné přepadení a krádež z prosince a ledna v krajském městě, objasnil tým kriminalistů Územního odboru České Budějovice, z oddělení obecné kriminality. Dle zjištěných skutečností se skutků měl pravděpodobně dopustit 39 letý muž z Českých Budějovic, kdy nejprve počátkem prosince před obchodním centrem u vlakového nádraží, odcizil z kapsy batohu, který nesl poškozený na zádech peněženku s vyšší finanční hotovostí a osobními doklady. Za dva týdny nato si v noční době na Rudolfovské třídě vyhlédnul o pár let staršího muže, kterého povalil na zem a odcizil mu peněženku a mobilní telefon. Poslední případem je krádež v nákupním centru, kde měl uvedený muž odcizit sprchové gely.

Kriminalisté muže následně zadrželi a převezli na jejich oddělení, zde mu předali usnesení o zahájení trestního stíhání ve věci zločinu Loupež a přečinu Krádež. Zároveň podali státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

22. ledna 2016

vytisknout  e-mailem