Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

Tábor – Benzinová čerpací stanice. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Obracíme se na média a potažmo širokou veřejnost s výzvou o spolupráci při pátrání po dvojici lupičů, která krátce po půlnoci na dnešní den (13. 8. 2015) přepadla benzinovou čerpací stanici na Pelhřimovské ulici v Táboře (prodejna u jižní části obchvatu města ve směru na Pelhřimov). Zatímco jeden z pachatelů jistil vstup do prodejny, druhý přistoupil k pokladně a pod pohrůžkou použití nože přinutil obsluhu k vydání provozní finanční hotovosti. Následně z prodejny utekli.
Pachatel, který přistoupil k pokladně, byl muž ve věku přibližně 25 let, štíhlé, asi 180 cm vysoké postavy. Oblečen byl do tmavě modrých riflových kalhot a černé mikiny s kapucí a s dlouhým rukávem. Obut byl do tmavých sportovních bot. Obličej měl maskován černou kuklou. Hovořil česky bez cizího přízvuku. Druhý z pachatelů, který zůstal u dveří, byl muž rovněž přibližně 180 cm vysoké postavy, v tmavém oblečení a také maskován černou kuklou.
Obracíme se tímto na každého, kdo se v době okolo půlnoci na dnešní den v prostoru dané čerpací stanice nacházel, případně projížděl, a mohl si tak v souvislosti s tímto skutkem této dvojice mužů všimnout, případně i podezřelého vozidla, které pachatelé mohli mít zaparkované v prostoru odstavné plochy za BČS ve směru na Pelhřimov, případně v prostoru nadjezdu do části Tábora – Měšic, aby své poznatky předal táborským kriminalistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře či prostřednictvím policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
13. srpna 2015  

vytisknout  e-mailem