Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupežné přepadení

SOKOLOVSKO – Pátráme po pachateli. 

Sokolovští kriminalisté vyšetřují případ zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu neoprávněného opatření padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se dopustil dne 15. 7. 2015 v Sokolově dosud neznámý pachatel.
 
V ranních hodinách v době od 7:30 do 7:38 hodin přistoupil dosud neznámý pachatel v ulici Marie Majerová na chodníku zezadu k 61leté ženě a pokusil se jí vytrhnout kabelku, kterou měla přes rameno. To se mu nepodařilo a ženou se začal o kabelku přetahovat. Následně jí kopl do dolních končetin. Vlivem čehož žena upadla na zem na záda. Zde se opět pokusil poškozené kabelku vytrhnout, a když se mu to nedařilo, tak jí šlápl obličeje. Následně poškozená žena upustila svou kabelku a pachatel i s kabelkou, ve které byla finanční hotovost, osobní doklady a platební karta, z místa utekl. 
 
K popisu pachatele můžeme uvést, že se jednalo o muže mladšího vzhledu zhruba kolem 27 až 30let, snědé pleti, měl propadlé lícní kosti, uhrovitou pleť, krátké tmavé vlasy, tmavé oči a pod nosem černý hustý knír. Byl asi 180 cm vysoké štíhlé postavy. Na sobě měl černou mikinu vpředu na zip, bez jakýchkoliv znaků a nápisů, tmavé tepláky nebo šusťáky a černé boty. Na hlavě měl kšiltovku světlé barvy. Na zádech měl černý batoh s šedými boky – plátěný, šedo-červené popruhy zepředu.
 
Sokolovští kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po neznámem muži, který je zobrazen na identikitu a zároveň žádají případné svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali poblíž místa činu, aby se v případě jakýchkoliv informací, které by pomohli při vyšetřování nebo ztotožnění neznámého muže, obrátili na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na jakékoliv obvodní oddělení.
 
nprap. Kateřina Krejčí
4. 8. 2015
Odkazy do noveho okna

Indentikit neznámého pachatele

Indentikit neznámého pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem