Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Loupežné přepadení

TŘEBÍČSKO: Pachatel ohrožoval zaměstnance peněžního ústavu střelnou zbraní 

Třebíčtí kriminalisté pátrají po pachateli loupežného přepadení pobočky peněžního ústavu v Náměšti nad Oslavou. Ve středu 28. listopadu osm minut po půl páté večer vstoupil do pobočky na Masarykově náměstí maskovaný pachatel. Přistoupil k pokladně a na pokladní namířil krátkou střelnou zbraň. Pod pohrůžkou použití zbraně požadoval po ženě vydání finanční hotovosti. Střelnou zbraň dále namířil na druhou zaměstnankyni peněžního ústavu a požadavek na vydání peněz zopakoval. Následně, aniž by mu byla finanční hotovost vydána, z místa utekl. Při loupežném přepadení ke zranění osob nedošlo. Pachatel si neodnesl ani žádné peníze.
 
Ihned po přijetí oznámení o spáchané loupeži vyjeli na místo policisté. Informace o loupežném přepadení a popis pachatele byl předán všem policejním hlídkám a policisté po něm začali okamžitě pátrat. Případ převzali kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování, kteří provedli v peněžním ústavu a v jeho okolí šetření. Místo činu ohledal kriminalistický technik. Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupež. Loupežné přepadení prověřují a po pachateli intenzivně pátrají.
 
Dle získaného popisu je pachatelem muž drobnější postavy. Na sobě měl tmavé oblečení, jednalo se o mikinu s kapucí, přes kterou měl oblečenou šusťákovou bundu v délce ke stehnům, šusťákové kalhoty se světlými bočními pruhy a sportovní boty. Obličej si maskoval kuklou, kapucí a čepicí tzv. kšiltovkou.
 
Žádáme občany, kteří se v době loupežného přepadení v této lokalitě nacházeli a pachatele si všimli nebo by mohli kriminalistům poskytnout jakoukoli informaci směřující k jeho dopadení, aby se přihlásili na tísňové lince 158.
 
loupež 28. 11. 2012loupež 28. 11. 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                           loupež 28. 11. 2012
 
loupež 28. 11. 2012loupež 28. 11. 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
29. listopadu 2012

 

vytisknout  e-mailem