Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

České Budějovice – Neznámý agresor přepadl o víkendu v krajském městě ženu ( 57 ) a poranil ji bodnou zbraní  

Českobudějovičtí kriminalisté prošetřují další případ loupežného přepadení v krajském městě. K loupeži došlo uplynulou sobotu, 09.01.2010, kolem deváté hodiny večer, v Kanovnické ulici. Uvedenými místy právě procházela 57letá žena z Českobudějovicka, kdy k ní přistoupil neznámý agresor  a požadoval vydání kabelky, kterou se jí následně pokoušel vytrhnout. To se mu však nepodařilo. Přepadenou ženu poté fyzicky napadnul - pravděpodobně bodnou zbraní jí zranil v oblasti krku a z místa činu utekl . Poškozená v důsledku fyzického útoku utrpěla lehlé zranění, které si vyžádalo ošetření v českobudějovické nemocnici.
Z dosavadního šetření vyplývá, že možným pachatelem byl muž ve věku kolem 20ti let, bílé pleti, cca 170 cm vysoký, střední postavy, oblečený do tmavé šusťákové bundy s límcem a modrých riflových kalhot
Českobudějovičtí kriminalisté v souvislosti s uvedeným loupežným přepadením žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po možném pachateli.
Možná někdo v inkriminované době místy, kde k loupeži uplynulou sobotu došlo, procházel či projížděl a mohl pachatele spatřit před přepadením či po něm. Jakékoliv informace k případu je možné oznámit na lince 158 . Za poskytnuté informace děkujeme.

nprap.  Regina Tupá   piscb@mvcr.cz 

vytisknout  e-mailem