Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Loupežné přepadení čerpací stanice

TŘEBÍČSKO: Maskovaný pachatel ohrožoval obsluhu nožem 

loupežné přepadeníloupežné přepadení
Třebíčští kriminalisté pátrají po pachateli, který přepadl čerpací stanici v obci Mohelno. K loupeži došlo v pondělí 3. února. Před půl šestou večer vstoupil do prodejny čerpací stanice pachatel, který byl maskován kuklou. S nožem v ruce požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Žena mu z obavy o svůj život a zdraví peníze vydala a poté pachatel z místa utekl. Ke zranění osob při loupežném přepadení nedošlo.
 
Ihned poté co policisté přijali oznámení o loupeži, vyjely na místo policejní hlídky a v lokalitě po pachateli začaly pátrat. Prověřování případu převzali třebíčští kriminalisté, kteří provedli šetření v objektu čerpací stanice a v jejím okolí a dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupeže. Místo činu ohledal kriminalistický technik, který také zajistil stopy. Po pachateli pátrali také policejní psovodi.
Na základě zjištěných dosavadních informací je pachatelem muž, který měl na sobě oblečenou zelenou mikinu s kapucí. Na mikině měl pachatel v oblasti hrudníku pravděpodobně přilepený bílý papír, kterým zřejmě chtěl na tomto oblečení zakrýt nějaký nápis nebo ornament, dále měl tmavé kalhoty a boty.
Kriminalisté dále zjistili, že by se mohlo jednat o pachatele, který se loupežného přepadení dopustil i na jiném místě republiky.
 
Žádáme občany, kteří si v době loupeže v lokalitě čerpací stanice všimli podezřelého muže nebo by mohli policistům poskytnout informace směřující k dopadení pachatele, aby se přihlásili na tísňovou linku 158.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
5. února 2014  

vytisknout  e-mailem