Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Loupežné přepadení pobočky banky

a další zprávy z Prostějovska ze dne 4.3.2009. 

Loupežné přepadení pobočky banky

Dne 4.3.2009 kolem 15.30 hodin vstoupil doposud neznámý muž do pobočky Komerční banky na ulici Svatoplukova v Prostějově. Poté přistoupil k pokladně a namířil na ženu za přepážkou neurčitý předmět. Mohlo se jednat o krátkou střelnou zbraň nebo napodobeninu maskovanou v igelitové tašce. Pachatel řekl pokladní, že se jedná o přepadení a požadoval vydání peněz. V průběhu přepadení náhodně procházela před pokladnami další pracovnice banky, pachatel svého jednání zanechal a z místa utekl. Při přepadení pobočky měl muž maskovaný obličej černou kuklou. Ke zranění ani odcizení finanční hotovosti nedošlo. Po pachateli policisté intenzívně pátrají.

Krádež vozidla

Neznámý pachatel odcizil osobní motorové vozidlo Mazda 323, které majitel odstavil na parkovišti před objektem soukromé firmy v Kralickém háji. V zavazadlovém prostoru měl majitel uloženou televizi a DVD přehrávač. Škoda způsobená krádeží je vyčíslena na 103 000,- Kč.

Vloupání do telefonního automatu

Dosud neznámý pachatel v obci Stařechovice vypáčil mincovní box telefonního automatu a odcizil plastovou pokladničku s finanční hotovostí 185,- Kč. Poškozením telefonního přístroje vznikla škoda více jak 7 500,- Kč.

vytisknout  e-mailem