Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežné přepadení se zbraní - aktualizace

Se zbraní v ruce přepadl recepční. Pomůžete nám ho najít? 

Kriminalisté z pražské Palmovky pátrají po dosud neznámém muži, který na začátku února v Českomoravské ulici v Praze 8 přepadl recepční. S namířenou střelnou zbraní a se slovy: „Naval prachy!“ podezřelý požadoval po zaměstnankyni peníze. Následně obešel pult a ze šuplíku odcizil veškerou hotovost a utekl s ní pryč.

Kriminalisté šetřením tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž vidět. Ten nejprve přišel do provozovny si obhlídnout prostředí a sníst si jablko. Po deseti minutách se na místo vrátil zpět, maskovaný respirátorem a provedl loupežné přepadení. Pokud podezřelého poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158.

Celý případ kriminalisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 14. 3. 2022

Aktualizace: Děkujeme všem za pomoc při pátrání. Muže již máme ve své moci a v současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 14. 3. 2022

vytisknout  e-mailem