Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežné přepadení v herně baru

Ve středu dne 21. října 2009 došlo v Praze 10, Kodaňské ulici k loupežnému přepadení herny baru. Na svědomí je má dvojice dosud neznámých pachatelů. 

Přibližně patnáct minut po třiadvacáté hodině vstoupili do provozovny muž a žena. Muž byl ozbrojen střelnou zbraní, pod jejíž pohrůžkou si na barmance vymohl vydání hotovosti v řádech několika desítek tisíc korun. Nejprve ji donutil, aby si lehla na zem, poté chtěl, aby si vlezla do skřínky pod barem. Při odchodu jí ještě se svou společnicí odcizili mobilní telefon.
 
Kriminalisté nyní pátrají po muži ve věku kolem 30 let, sportovní, hubené, přibližně180 -185 cm vysoké postavy, tmavých vlasů, ve tvářích přibližně dvoudenní strniště. Oblečen byl do modrých džínových kalhot a tmavé zapínací bundy. Na hlavě měl černou pletenou čepici s ohrnutou obrubou. Hovořil česky bez přízvuku. Ozbrojen byl střelnou zbraní. Jeho společnice může být ve věku mezi 25 -30 lety, drobné, přibližně 155 – 160 cm vysoké postavy. Na sobě měla džínové kalhoty a na hlavě velkou pletenou, výrazně až křiklavě růžovou čepici s ohrnovací obrubou. Nehovořila.
 
Kriminalisté se nyní obracejí na všechny spoluobčany se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace k tomuto případu přijmou operátoři na lince tísňového volání 158.
 
Kpt. Bc. Eva Miklíková 22.10.2009

vytisknout  e-mailem