Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení v Kladně

Policisté intenzivně pátrají po pachateli, který odcizil šperky pod pohrůžkou střelné zbraně 

   Kladenští policisté od včerejšího odpoledne intenzivně pátrají po pachateli, který se dopustil loupežného přepadení s krátkou střelnou zbraní. Dvacet minut po 14. hodině dne 15. ledna 2013 bylo oznámeno na linku 158, že došlo k loupežnému přepadení  v prodejně "Zlatnictví" v ulici Osvobozených politických vězňů v Kladně. Neznámý muž vešel do obchodu a nejdříve požadoval po obsluze ukázání prstenů s údajným úmyslem zakoupení. Po několika minutách vybírání zboží  muž vytáhl střelnou zbraň a pod pohrůžkou této zbraně vytrhl obsluze plato s několika desítkami kusů prstenů a z obchodu utekl ve směru ulice T.G. Masaryka. Svým jednáním způsobil pachatel majiteli předběžnou škodu ve výši  necelých 200 000,-Kč. Při přepadení nebyl nikdo zraněn ani obsluhující žena. Policisté na základě telefonického oznámení začali po podezřelém muži pátrat v ulicích Kladna, ale dosud nebyl pachatel dopaden. Podezřelý muž byl přibližně ve věku 35 až 40 let, výška cca 180 cm atletické postavy. Oblečen byl  do modrých kalhot - džínů, bundy černé barvy s kapucí a kožešinovým lemováním, šedivého roláku a černé kšiltovky. Pachatel nebyl maskován. Pokud se z občanů v těchto místech někdo v uvedeném časovém rozmezí 14.15 až 14.30 hodin nacházel a zaznamenal pohyb podezřelé osoby, poskytněte bližší informace na linku 158.

 

16. ledna 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Krádež - v průběhu několika předešlých dnů došlo v obci Horní Bezděkov k odcizení obracečky sena z areálu firmy. Svým jednáním způsobil pachatel společnosti škodu ve výši 20 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Podvod - v úmyslu získat neoprávněný finanční prospěch po předchozí dohodě v září 2012 si zanechal podezřelý muž zaslat zálohu za práci formou finanční hotovosti ve výši 30 000,-Kč . Následně však žádnou dohodnutou práci do současnosti neodvedl a finanční hotovost použil pro svoji potřebu. Policisté případ prošetřují a 27 letý muž z Kladna je podezřelý  z trestného činu podvod. 

Jízda pod vlivem návykové látky - dne 15. ledna 2013 v ranních hodinách byl ve Slaném v ulici Dukelských Hrdinů kontrolován řidič s osobním vozidlem Škoda Felicia. Po provedení kontrolní činnosti  byl u 41 letý muž ze Slánska vyzván k provedení kontroly na alkohol, neboť jevil známky požití alkoholických nápojů.  Dechová zkouška na alkohol byla s pozitivním výsledkem 1,88 promile alkoholu v dechu. Další lékařské vyšetření na alkohol řidič odmítl. Vzhledem k tomu, že po provedení kontroly chtěl řidič opět nasednout do vozidla a pokračovat v  jízdě, byl na místě policejní hlídkou zadržen a vyzván k zajištění svého vozidla proti odcizení. Následně byl převezen do policejní cely.

vytisknout  e-mailem