Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupežné přepadení v Mohelnici

Šumperk - policie žádá občany o pomoc při pátrání po pachateli. 

Trestného činu loupež se dopustil neznámý pachatel, který dne 21. 12. 2010 kolem sedmnácté hodiny vstoupil do provozovny kadeřnictví v Mohelnici. Zde vytáhl dvaceticentimetrový nůž, který držel v pravé ruce a se slovy „toto je přepadení“ ohrožoval čtyři dospělé osoby a dvě děti. Když nikdo nereagoval, tak se pachatel otočil a se slovy „já se ještě vrátím“ z kadeřnictví odešel. Při jednání neznámého muže nikdo zraněn nebyl.

 

K popisu pachatele: muž ve věku asi 45 let, vysoký přibližně 185 centimetrů, hubené postavy, hustý knírek světlé barvy, zbytek obličeje bez vousů, hovořil česky bez přízvuku.


 

K popisu oblečení: pachatel měl na hlavě kapuci od mikiny staženou do obličeje, velké sluneční brýle, na sobě měl oblečenou zelenošedou bundu, kalhoty asi rifle.


Policie České republiky Šumperk žádá občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí a viděli přicházet nebo odcházet popsanou osobu, aby kontaktovali Policii České republiky Šumperk, na telefonních číslech 974 779 101, 974 779 102 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

 

 

nprap. Josef Bednařík
22. prosince 2010

 

vytisknout  e-mailem