Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení v objektu trafiky

Kladno - Pod pohrůžkou střelné zbraně donutil obsluhu k vydání finanční hotovosti.  

Kladenští policisté v současné době prošetřují případ trestného činu loupeže, ke kterému došlo v odpoledních hodinách krátce před sedmnáctou hodinou dne 11. ledna 2014. Na linku 155 oznámila poškozená 57 letá žena, že byla přepadena v objektu trafiky v Polské ulici v Kladně. Dosud neznámý pachatel pod pohrůžkou střelné zbraně donutil obsluhu k vydání finančí hotovosti několik tisíc korun. Policisté nyní intenzivně pátrají po podezřelém pachateli a žádají veřejnost, kdo se v těchto místech v časovém rozmezí mezi 16.30 a 17.00 hodin pohyboval a mohl pachatele zahlédnout, aby poskytl informace na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Pachatel byl přibližně 175 cm vysoký, hubené postavy, věk cca 25 let a oblečen byl do šedé bundy,  šedých kalhot, rukavice, na hlavě měl černého kulicha. Při přepadení se maskoval černou šálou a černým kulichem.

13. ledna 2014

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Při krádeži byl pachatel dopaden 

V dopoledních hodinách dne 10. ledna 2014  v obchodním domě v Kladně v ulici Štechova odcizil podezřelý muž z regálu cukrovinek  sedm kusů čokolád, a to v hodnotě jeden kus za 99,90 Kč. Podezřelý zloděj si tento svůj lup uschoval do svého batohu,s kterým následně prošel přes pokladní zónu bez zaplacení a snažil se odejít. V tomto okamžiku byl zachycen ochrannou službou obchodního domu a na odcizených cukrovinkách byla zjištěna celková škoda ve výši cca 700,- Kč. Tento podezřelý muž se svého činu dopustil i přesto, že byl v září roku 2010 KS Praha odsouzen pro přečin krádež a odnětí svobody nepodmíněně v délce trvání 12 měsíců a dále byl v únoru 2011 odsouzen KS Ústí nad Labem pro přečin krádež, kdy mu byl uložen společný trest odnětí svobody nepodmíněně v trvání 15 měsíců s výkonem leden 2013. V současné době policisté tento případ prošetřují jako podezření z přečinu krádeže, z kterého je podezřelý  44 letý muž z Kladna.

Vloupání do rodinného domku

Na linku 158 bylo oznámeno dne 10. ledna 2013, že téhož dne v době mezi 18.15 až 21.20 hodinou vnikl neznámý pachatel na pozemek rodinného domu v Kladně v ulici J.Klímy. Za užití násilí se poté vloupal dovnitř domu, kde měl volný pohyb v celém domě a následně odtud odcizil dva notebooky, finanční hotovost, sestavu XBOX s ovladačem a deset kusů her na XBOX, dva kusy pánských  hodinek, čip do aquaparku a klíče od domu. Dále v garáži za domem odcizil motokrosovou motorku zn. KTM 125 SX bez registrační značky. Svým jednáním způsboil zloděj škodu ve výši 110 800,- Kč , z čehož způsobená škoda poškozením při vloupání činí cca 20 000,- Kč. Policisté po podezřelém pachateli pátrají a případ je prošetřován jako podezření z  trestného činu krádeže.  

vytisknout  e-mailem