Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Loupežné přepadení za bílého dne

Lupič si odnesl několikatisícovou hotovost 

 
Na poslední červencový den jistě dlouho nezapomenou pracovnice pobočky České spořitelny v Libáni. Pomalu se blížil konec pracovní doby, když do haly vešel neznámý muž. Na tom by nebylo až tak nic divného, kdyby ovšem nebyl maskovaný světlým šátkem a v ruce nedržel pistoli. Tu okamžitě namířil se slovy „to je přepadení, dej sem peníze“ na jednu z pracovnic za přepážkou. Žena v obavě o svůj život mu vydala několikatisícovou hotovost. Následně přešel k druhé  přepážce, kde rovněž požadoval vydání peněz. Když získal co potřeboval, z místa utekl. Venku nasedl do vozidla tmavé barvy, pravděpodobně do Fabie a odjel směrem na Jičín. Naštěstí bylo celé jeho  „vystoupení“ zaznamenáno  vnitřním kamerovým systémem.
Jednalo se o muže ve věku kolem 25 let, byl asi 175 cm vysoký, střední postavy. Na hlavě měl basebalovou čepici, na očích tmavé brýle a přes obličej měl světlý šátek. Na sobě měl světlou košili z lesklého materiálu.
Policie ČR tímto žádá případné svědky, kteří by k osobě pachatele mohli podat jakoukoliv informaci, aby tak učinili na linku 158.
foto lupiče foto lupiče

vytisknout  e-mailem