Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Loupil v motorestu

LOUNY - Po barmance požadoval peníze... 

Do jednoho motorestu na Lounsku se v pondělí nad ránem vydal loupit dosud nezjištěný pachatel. Maskován kapucí a šátkem přes obličej vešel do provozovny a po obsluze požadoval peníze. Přitom na barmanku a na jednoho z hostů mířil nožem. Z obavy o svůj život mu poškozená vydala finanční hotovost určenou na výplatu automatů a dále i peníze z kasy, které útočník požadoval. K žádnému zranění osob naštěstí nedošlo. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže a po pachateli pátrají.
 
Pozor na kapsáře!
 
V pondělí dopoledne řádil v Pražské ulici v Lounech kapsář. V jedné z tamních prodejen okradl ženu středního věku z Ročova. Využil její chvilkové nepozornosti a z kapsy bundy jí odcizil peněženku s finanční hotovostí, platebními kartami a doklady. Tím jí způsobil škodu za celkem 1 070 Kč. Policisté opět upozorňují občany, aby byli na svůj majetek opatrní, zvláště v tomto předvánočním období, kdy začínají kapsářům žně!
 
Do skladu si šel pro lampy
 
Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu krádeže 31letému muži z Lounska, který v neděli odpoledne kradl v nádražním skladu v Postoloprtech. Po násilném vniknutí odcizil dvě lampy venkovního osvětlení, ale při činu byl vyrušen výpravčím. Způsobenou škodu vyčíslila poškozená firma na celkem 1 500 Kč. Tohoto skutku se dotyčný mladík dopustil i přesto, že již byl v posledních třech letech za obdobnou trestnou činnost odsouzen.
 
Ve středu zprávy nevyjdou!
 
nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 6. prosince 2011
 
 

vytisknout  e-mailem