Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lovosický dealer obviněn

LITOMĚŘICE – Prodával pervitin; Nález zatajil; Záškoláctví 

Litoměřičtí kriminalisté obvinili 36letého Lovosičana z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Dotyčný muž od přesně nezjištěné doby nejpozději od počátku roku 2013 opakovaně prodával dalším osobám na Lovosicku psychotropní látku pervitin. Obviněný muž je stíhán na svobodě. Protože za obdobnou trestnou činnost byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen, hrozí mu v případě soudem uznané viny trest odnětí svobody v délce trvání od dvou do deseti let.
 

Nález zatajil
Pravděpodobně neznámý pachatel nalezl mobilní telefon, který poškozený ztratil na konci května na blíže neurčeném místě v Litoměřicích. Přístroj značky Samsung v hodnotě 10 tisíc korun si neoprávněně ponechal. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci a po pachateli pátrají.
 

Záškoláctví
Výchovu své nezletilé dcery ohrozila 34letá žena ze Štětí. Řádně nedohlížela na její školní docházku a dcera zameškala v tomto roce 104 hodin, které má neomluvené. Policisté případ kvalifikovali jako trestný čin ohrožování výchovy dítěte a podle trestního zákoníku hrozí nezodpovědné matce až dvouleté vězení.
 

Řádil na rozhledně…
Roudničtí policisté se zabývají případem poškození roudnické rozhledny. Neznámý pachatel v přesně nezjištěné době postříkal barvou zdivo rozhledny a poničil plastové vyobrazení v prostoru vyhlídky. Škoda je vyčíslena na více než 40 tisíc korun. Pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci policisté po neznámém vandalovi pátrají.
 

Litoměřice, 11. 6. 2014, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem