Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lup prodali do sběrny

CHOMUTOV - Maminka šla domů bez peněz, Odemčená kancelář přilákala zloděje..... 

Lup prodali do sběrny
Na společné krádeži se dohodli dva muži ve věku 21 a 23 let z Klášterce nad Ohří. Ze střechy domu v Nádražní ulici odcizili pozinkované šablony střešní krytiny. S lupem zamířili do sběrny druhotných surovin, kde šablony prodali. Obdobného jednání se oba muži dopustili již v minulosti. Poškozená firma vyčíslila škodu na 5 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Maminka šla domů bez peněz
Nakupovat do obchodního centra se vydala žena z okresního města. Přes kočárek si přehodila tašku, ve které měla uloženou peněženku. V nestřeženém okamžiku jí neznámý zloděj vytáhl z portmonky hotovost ve výši 6 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
 
Odemčená kancelář přilákala zloděje
Dva notebooky v hodnotě 11 tisíc korun zmizely z  kanceláře firmy v Jirkově. Kdosi využil skutečnosti, že zůstaly neuzamčené vstupní dveře do budovy a následně i dveře do opuštěné kanceláře. Vnikl dovnitř a s počítači odešel, aniž by si ho někdo všiml. Jirkovští policisté zahájili vyšetřování této krádeže.
 
Pomalovaná fasáda
Před časem jsme informovali o neznámém vandalovi, který poškodil fasádu domu na náměstí Dr. Beneše v Chomutově. Na vnější část domu kdosi nastříkal fialovou barvou různé symboly a nápisy. Škoda byla vyčíslena na 6200 korun. Policisté nyní zjistili, že uvedený skutek má na svědomí 33letý Chomutovák. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, muži bylo sděleno podezření z trestného činu poškození cizí věci.      
 
V šatnách kradl peníze
Neznámý zloděj řádil na klášterském stadionu. Ze šatny sebral v nestřeženém okamžiku šesti poškozeným peníze v celkové výši 4 tisíce korun. Policisté z místního obvodního oddělení sdělili podezření z krádeže 20letému místnímu obyvateli. Vyšetřování nadále pokračuje.   
 
30. ledna 2014
nprap. Marie Pivková   
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 
tlf. 974 433 207
 
 
 

vytisknout  e-mailem