Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Lup si prohlíželi na ulici

Havířov - policisté speciální pořádkové jednotky kontrolovali podezřelé... 

Ve čtvrtek 20. října krátce po půlnoci na jedné ulici v městské části Šumbark policisté Speciální pořádkové jednotky Krajského ředtielství Ostrava kontrolovali tři podezřelé muže, zrovna si prohlíželi obsah pytle. Policisté už měli informace, že zhruba hodinu před tímto "setkáním" došlo na jíném místě v Havířově k vloupání do prodejny potravin. Během kontroly podezřelých policisté zjistili, že v pytli jsou cigarety. Muže ve věku od 20 do 28 let zadrželi a k dalším úkonům je předali policistů Obvodního oddělení Havířov 1.

V Havířově-Podlesí na ulici Vrchlického došlo v noci na 20. října k vloupání do prodejny potravin. Pachatel rozbil skleněnou výlohu a uvnitř odcizil cigarety v předběžné hodnotě 20 000 Kč. Rozbitím výkladní skříně způsobil škodu ve výši 10 000 Kč.

Ještě včera odpoledne bylo jednomu z trojice, 26letému muž, sděleno podezření ze zmiňovaného skutku. Vloupání bude řešeno formou zkráceného přípravného řízení. Pachatel má za sebou bohatou kriminální mimulost, zejména z majetkové trestné činnosti. Dalším dvou mužům (20,28) podíl na vloupání do prodejny nebyl prokázán.

por. Mgr. Zlatuše Viačková, komisař PIS Karviná

vytisknout  e-mailem