Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lupič v herně

TEPLICE - Loupež v Bílině; Kradl v drogerii..... 

Lupič v herně
    Tepličtí kriminalisté vyšetřují loupež, ke které došlo v časných ranních hodinách v Bílině. Dosud neznámý pachatel, maskovaný šátkem a slunečními brýlemi,  v jedné z heren pod pohrůžkou střelné zbraně vyžadoval vydání finanční hotovosti. Odnesl si ale jen  necelých 500 korun v drobných mincích. Ke zranění obsluhy naštěstí nedošlo, policisté po pachateli intenzivně pátrají.

Kradl v drogerii
    Policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže 23-letému muži z Teplic. Pachatel v prodejně v centru Teplic odcizil drogistické  zboží v hodnotě necelých 1.200 korun, které si  schoval pod oblečení a pokusil se bez zaplacení odejít.  Byl však přistižen prodavačkou a zadržen policejní hlídkou. Jelikož byl v posledních třech letech pro majetkovou trestnou činnost již odsouzen, hrozí mu nyní až dva roky ve vězení.

Na syna dlouhodobě neplatí
    Policejní komisař obvinil 36-letého muže z Teplicka z trestného činu zanedbání povinné výživy. Toho se dopustil tím, že od ledna loňského roku do současné doby neplní zákonnou vyživovací  povinnost na  svého nezletilého syna, ačkoliv mu tato povinnost vyplývá  ze zákona o rodině a rovněž  mu byla uložena pravomocným  rozsudkem Okresního soudu v Teplicích. Za uvedené období dluží na výživném částku nejméně 25 tisíc korun. Obviněnému hrozí v případě odsouzení až jeden rok ve vězení.

 

vytisknout  e-mailem