Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Lupič zaútočil během dne

BEROUNSKO – Kriminalisté po něm intenzivně pátrají. 

Dne 3. června 2015 v 9.15 hod., v Berouně ul. Třída Míru, vstoupil do prostoru herny muž ve věku okolo 30 let, vysoký zhruba 175 cm, oblečen do béžového trika s nápisem a tmavých kalhot. Na hlavě měl světlou čepici s kšiltem. Muž nebyl nijak maskován a pod pohrůžkou nože, který držel po celou dobu přepadení v pravé ruce, si po obsluze vynutil vydání finanční hotovosti v řádech několika tisíc korun. Pachatel mluvil plynně česky bez přízvuku.
 
Poškozená s obavy o svůj život mu peníze vydala. K jejímu zranění naštěstí nedošlo. Muž poté hernu opustil a utekl směrem do centra Berouna. Policisté z Obvodního oddělení Beroun společně s kriminalisty okamžitě vyrazili na místo a propátrávali přilehlá místa a širší okolí. Na místo byl rovněž vyslán policejní psovod. Pátrací akce však nebyla úspěšná a pachateli se s největší pravděpodobností podařilo někde skrýt.
 
S ohledem na skutečnost, že muž zaútočil za bílého dne a nebyl maskován, je velice pravděpodobné, že jeho pohyb ve městě Beroun mohl někdo zaznamenat. Obzvlášť v momentě, kdy z herny na Třídě Míru utíkal. Žádáme proto kohokoliv, kdo by nám mohl pomoci muže ztotožnit, aby se ozval policistům v Berouně, nebo na linku 158.
 
Kriminalisté budou v průběhu vyšetřování vyhodnocovat zajištěné stopy na místě činu a zároveň kamerové záznamy městských kamer, které by mohly přispět k objasnění celého případu.
 
K dispozici máme zatím fotografie z kamerového záznamu přepadené herny.
 
nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
4. června 2015
 
Odkazy do noveho okna

neznámý pachatel

neznámý pachatel  

Detailní náhled

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem