Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Lupiči svázali obsluhu čerpací stanice

Kriminalisté žádají veřejnost o spolu pátrání po lupičích. 

Ve středu 29. ledna kolem půl čtvrté v noci zazvonili dva muži na obsluhu čerpací stanice na Poděbradské ulice v Praze 9 s tím, že si chtějí zakoupit cigarety. Žena je vpustila dovnitř, a když se otočila pro cigarety, jeden z lupičů přeskočil pult, chytil ji za krk a požadoval vydání všech bankovek z pokladny a trezoru do igelitové tašky. Pětatřicetiletou ženu pak odtáhli do kanceláře, kde ji ruce, nohy a ústa zalepili lepicí páskou a utekli zadním vchodem.
 
Kriminalisté z třetího policejního obvodu mají k dispozici kamerové záznamy z prodejny, které jednání lupičů zaznamenaly. Mělo by se jednat o muže ve věku kolem třiceti let, střední postavy, světlé pleti, kteří hovořili česky s ruským nebo ukrajinským přízvukem. Jeden byl oblečený do modrých tmavých džínů, černé bundy se světlými pruhy na ramenou a pod ní měl světlou mikinu s kapucí. Na hlavě měl černou čepici, na rukou tmavé rukavice a na nohou hnědé boty. Druhý měl černé kalhoty, světlou mikinu s kapucí, hnědou zimní bundu, černé boty a rukavice, v ruce držel černou igelitovou tašku.
 
Dvojice mužů odcizila asi padesát tisíc korun a kriminalisté ji podezřívají ze spáchání trestného činu loupeže. Za tento skutek jim pak hrozí až desetileté vězení. Jakékoliv informace vedoucí k dopadení mužů přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 31. 1. 2014
Odkazy do noveho okna

Dva lupiči

Dva lupiči 

Detailní náhled

Lupiči na čerpací stanici

Lupiči na čerpací stanici 

Detailní náhled

Pachatel1

Pachatel1 

Detailní náhled

Pachatel2

Pachatel2 

Detailní náhled

Vstup lupičů na čerpací stanici

Vstup lupičů na čerpací stanici 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem