Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Lupiči zadrženi jen dvě hodiny po činu

KLADENSKO – Jejich pohyb byl zjištěn na městském kamerovém systému. 

Díky spolupráci policistů a strážníků byly vypátrány a následně zadrženy osoby, které jsou podezřelé ze zločinu loupeže.

Jedná se o čtyři muže ve věku devětatřicet, šestadvacet, pětatřicet a šestadvacet let, kteří fyzicky napadli dnes 14. června 2017 po půlnoci v Kladně v Ukrajinské ulici osmadvacetiletého muže z Kladenska. Ten po ataku upadl na zem a útočníci mu násilím odcizili jeho batoh s osobními doklady a věcmi a ukradli značkovou kšiltovku. Škoda byla vyčíslena na 1.400,- Kč.

Poškozenému se podařilo z místa utéct a o tom, co se stalo, informoval policisty na tísňové lince 158. Policejní hlídky se ihned vydaly do ulic, aby pachatele zadržely. K součinnosti byla vyzvána také městská policie a zasahující policisté požádali operátora městského kamerového systému o prověření záznamů v okolí události. Na kamerách byl zjištěn výskyt podezřelé skupiny v Italské ulici, jejíž členové odpovídali popisu, který obdrželi policisté od přepadeného mladíka. Na místo vyjely hlídky Městské policie Kladno a Policie ČR a v součinnosti obou složek byli podezřelí muži zadrženi.

Následně vyšetřovatelka služby kriminální policie zahájila úkony pro zločin loupeže a pachatelům hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
14. června 2017

vytisknout  e-mailem